fbpx

Escaperoom On Tour

Wat is de Escaperoom on Tour eigenlijk?

Deze mobiele Escaperoom komt naar jouw toe, in plaats van anders om! We weten allemaal hoe leuk het is om een escaperoom te spelen, maar in dit geval kan het bij jouw op locatie! Bijkomend voordeel, wij komen hem brengen, begeleiden en weer meenemen! Geen gedoe, maar een superleuke spel ervaring voor uw gasten. 

De grap van deze Escaperoom is dat de uitdaging is om binnen te komen en de deur en verlichting open en aan te krijgen. Het is namelijk een bar en jij bent de stagiair die vandaag de bar moet openen. Lukt het jouw om de bar op tijd Up en Running te krijgen?

Voor wie is deze Escaperoom On Tour?

Onze mobiele Escaperoom is ideaal voor bedrijfsfeesten, kinderfeesten, teambuilding en andere evenementen waarbij je op zoek bent naar een uitdagende en spannende activiteit. Het kan al gespeeld worden vanaf 8 jaar oud onder begeleiding van 1 volwassenen. De duur en moelijkheidsgraad zijn tevens aanpasbaar aan leeftijd en capaciteit.

Escaperoom On Tour op locatie

We komen bij jou op locatie. Dit kan van alles zijn zolang het met toegankelijk is met een auto. Daarnaast hebben we wel een stroompunt nodig die maximaal op 40 meter afstand is. In totaal voor de opbouw hebben we een ruimte nodig van 7×5 meter. Een beetje extra ruimte er omheen is natuurlijk altijd handig.

Tip van ons: Zet deze naast een echte bar of restaurant voor extra gezelligheid!

Vraag hier een offerte aan

Op Aanvraag

excl. BTW en reiskosten