fbpx

Gelblasters battle

Wat is Gelblasters Battle eigenlijk?

Naast paintball, Lasergame, waterpistolen en Nerf is er nu de nieuwe rage Gelblasters. Dit is een perfecte mix van al het bovenstaande! Je schiet namelijk met waterballetjes. bij het raken van een target spatten deze balletjes direct uit elkaar en blijft er niets van over. De balletjes die wel heel blijven verdampen gewoon weg. Het vliesje om het water heen is dan ook biologisch afbreekbaar. Het grootste voordeel hiervan is dat het werkelijk overal gespeeld kan worden!

Hoe voelt dat dan? Dit is ongeveer zoals het loslaten van een elastiekje op je arm. Even een korte pijnsteek en dan is het weg. De maskers zorgen ervoor dat je gezicht volledig beschermt Blijft. 

Je hebt dus het gevoel van paintball, de actie van lastergame, het herladen als een waterpistool en het schieten als een nerf. 

Voor wie is Gelblasters Battle geschikt?

Gelblasters is geschikt voor stoere kinderen vanaf 10 jaar, maar is tevens gaaf voor volwassenen. De helm zorgt ervoor dat je geen “gellets” in je ogen kunt krijgen. 

Gellblastes Battle op locatie

We komen bij jou op locatie. Dit kan zijn in een achtertuin, in het park verderop of bijvoorbeeld op het schoolplein. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het speelveld goed is afgezet voor omstanders. 

Tip van ons: Combineer het gelblasters battle met het bamboestieken of palènpa hutten bouwen en maak zelf je bunkers en je speelveld.

Heb je zelf geen geschikte locatie? Geen zorgen, vraag ons naar de mogelijkheden. 

Huurset

Je huurt de set bestaande uit 6 guns voor 1 dag.

Er zijn 10.000 balletjes en 6 maskers voor volledige gezichtsbescherming inbegrepen in de prijs.

We vragen een borg van €75,-

Extra:

  • Extra gun + masker (€9,50)
  •  10.000 extra balletjes (€12,50)
  • Bezorg/haal service + korte instructie(0,60ct p.km.)
  • Ophalen in Roelofarendsveen ook mogelijk

Huurprijs €79,- excl. BTW

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag hier een offerte aan

Vanaf € 210

excl. BTW en reiskosten