fbpx

Lasergame kinderfeestje bij Kraantje Lek

Over Lasergame kinderfeestjes bij kraantje lek

Lasergamekinderfeestjes zijn al sinds 2020 een succes in de duinen bij Kraantje Lek. Lekker in de buitenlucht, volledig verzorgd, geen troep thuis, en je kunt zo lang blijven als je wilt!

Het Lasergamen zelf duurt 1 uur en in dat uur spelen we zeker 3 á 4 kleinere verschillende games aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Voor of na het lasergamen hebben we ook aan jullie gedacht, want wij hebben altijd ballen, frisbees, zodat jullie zo lang als jullie willen kunnen blijven. Natuurlijk hebben we ook nog een kleine verrassing voor de jarige. 

Boven aan de duin is het heerlijk vertoeven op een van onze picknickkleedjes die we tevens bij ons hebben. Een grote zandvlakte maakt het mogelijk om lekker uit te razen, te voetballen of misschien nog wel een speurtocht te organiseren. 

Daarnaast krijgen jullie ook allemaal een snackpakketje afkomstig van Kraantje Lek bestaande uit: een cakeje, zakje chips, wat te drinken en een stuk fruit, daarnaast zit er ook altijd nog wat leuks in voor de kids. Het is eventueel ook mogelijk een tafel te reserveren bij Kraantje Lek

 

Over Kraantje Lek

Kraantje Lek is een begrip in Haarlem en omgeving. Aan de voet van de bekende steile duin de Blinkert ligt dit pittoreske restaurantje. In combinatie met het lasergamen is het mogelijk om een tafel te reserveren bij Kraantje Lek met een korting van 10% (mits beschikbaar).Het lasergamen wordt bovenaan de Blinkert uitgevoerd.

Bekijk ook de video voor een goede impressie.

 

* LET OP: Geen beschikbaarheid meer.

Reserveren

Reserveringsaanvraag Kinderfeestje ​Kraantje Lek

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*
Let op: alleen mogelijk op woensdag en zaterdag
Evt. unieke herinnering bijbestellen:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kleine lettertjes

  • Lasergamen is geschikt vanaf 6 jaar.
  • Te boeken van 10 tot 20 kinderen.
  • Bij regen of slecht weer kunnen wij helaas niet lasergamen. Je kunt kosteloos het feestje verplaatsen of eventueel gebruik maken van ons alternatieve programma ArcheryTag/Bamboestieken.
  • De betaling dient 2 dagen voor aanvang te zijn voldaan. Eventueel mag dit ook ter plaatse maar let op: geen pin aanwezig.
  • Kosteloos annuleren kan tot 2 dagen voor aanvang, hierna wordt er 20% administratiekosten in rekening gebracht. Bij (plotseling) slecht weer zullen wij uiteraard contact opnemen.
  • Bij ziekte kan het feestje kosteloos worden verzet naar een andere datum.

Vanaf € 17,50

Let op: Wijziging

Wij zijn te boeken van 27 Juni tot 7 September (zomermaanden).

Natuurlijk zijn wij wel gewoon per mail en telefonisch bereikbaar.

Gezien deze wijziging kunnen we scherpe prijzen hanteren.


wat wel kan:

– Bamboestieken
– Nerf Huur
– palènpa hutten bouwen in Nieuw-Vennep