fbpx

Lasergame

Wat is lasergamen eigenlijk?

Kun jij met je team onze missies volbrengen? En houd je wel van een beetje spanning? Dan is lasergamen wat voor jou! Een tactisch teambuilding spel waarbij je goed moet samenwerken en de tegenpartij uitschakelt.

Wij beschikken over lichtgewicht pistolen en deze beschikken over een sensor, waardoor je op het wapen richt en niet op het lichaam. Het wapen registreert je score en of je geraakt bent. Het pistool is transparant en is naar de kleur van jouw team in te stellen. Doordat je geen sensor op je lichaam nodig hebt, ben je vrijer in je bewegingen en is het spel vriendelijker, maar de belevenis des te hoger!

Lasergame is ook perfect te combineren met één van onze andere activiteiten.

Voor wie is lasergamen geschikt?

Het maakt allemaal niet uit! Lasergamen is een van de leukste groepsactiviteiten, je kunt het met maximaal 20 personen tegelijk spelen. Ben je met een grotere groep, dan delen we het spel op.

Natuurlijk kun je kiezen uit een of meerdere van onze verschillende games zoals ‘Capture the flag’ om het nog uitdagender te maken.

Lasergamen op locatie

We komen bij jou op locatie. Dit kan bijvoorbeeld een kantoor, supermarkt, bouwmarkt, school of bos zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen er spelen! Als je op zoek bent naar teambuilding spellen, dan is lasergamen perfect, maar het wordt ook vaak geboekt als vrijgezellenfeest, kinderfeestje of schooluitje.

Tip van ons: hoe donkerder de ruimte, hoe groter de sensatie.

Heb je zelf geen geschikte locatie? Geen zorgen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag hier een offerte aan

Heb je interesse in een kinderfeestje bij Kraantje Lek? Klik dan hier.

Vanaf € 260

excl. BTW en reiskosten

Let op: Wijziging

Wij zijn te boeken van 27 Juni tot 7 September (zomermaanden).

Natuurlijk zijn wij wel gewoon per mail en telefonisch bereikbaar.

Gezien deze wijziging kunnen we scherpe prijzen hanteren.


wat wel kan:

– Bamboestieken
– Nerf Huur
– palènpa hutten bouwen in Nieuw-Vennep