fbpx

Silent Disco

Wat is Silent Disco eigenlijk?

Heb jij binnenkort een feest maar wil je niet in de herrie zitten? dan is dit echt wat voor jouw. Daarnaast kun je nog kiezen op welke muziek je wilt dansen ook. Dankzij de koptelefoons die je instelt op een bepaalde frequentie kun je tot 3 verschillende playlists beluisteren. zo kun jij met je groepje naar R&B luisteren terwijl het groepje naast je bijvoorbeeld pop muziek aan het luisteren is. En dit allemaal in hetzelfde feestje. 

De koptelefoons hebben een bereik van wel 500 meter. Even wat te drinken halen kan dus ook gewoon zonder het feestje te verlaten.

Voor wie een Silent Disco?

Het maakt allemaal niet uit! Sterker nog, het kan tegelijkertijd! Zet gewoon op 1 zender kinderen voor kinderen aan en op de andere klassieke muziek… Je moet natuurlijk wel in de feeststemming zijn.

Silent Disco op locatie

Dit betreft een compleet pakket met koptelefoons, 3 zenders, aansluitkabels, adapters, reserve koptelefoons en een retourlabel. Een compleet pakket dus en wordt gewoon met uitleg naar jullie verstuurd. Dit kan zowel buiten als binnen gedaan worden. Eventueel kleden wij het nog extra aan met licht en rookeffecten voor het echte disco effect..

Tip van ons: hoe donkerder de ruimte, hoe groter het feestje.

Heb je zelf geen geschikte locatie? Geen zorgen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag hier een offerte aan

Op Aanvraag

excl. BTW en reiskosten